inSystems

Focus op software, en op applicatieontwikkeling en beheer in het bijzonder, dat typeert inSystems. Deze focus maakt inSystems DE partner voor het bouwen en onderhouden van uw applicaties, gebaseerd op Oracle, Java en low-code platforms als OutSystems en Oracle APEX.

Kernwoorden voor inSystems zijn “informeel & professioneel”. Een leuke organisatie om bij te werken, en heel serieus als het gaat om de uitoefening van ons vak en het blij maken van onze klanten. Voortdurend investeren in onze medewerkers hoort daar vanzelfsprekend bij.

Klant & medewerker centraal

inSystems java .NET OutSystems developers gezocht
Oracle, Java & OutSystems

inSystems werkt voor leuke en interessante opdrachtgevers in Nederland. Ons streven is de informatievoorziening van de klant optimaal te krijgen en te houden. Bovenal willen we onze opdrachtgevers blij maken, ook als dat net wat meer betekent dan dat we hebben afgesproken.

Ook de medewerker staat centraal bij inSystems. Zij zijn het die het verschil maken bij en voor onze klanten. Bij ons werken dan ook gemotiveerde en gepassioneerde consultants in een open, informele en professionele sfeer.

Developers gezocht

We zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde developers die zich bij ons willen aansluiten. Bij inSystems voer je uitdagende opdrachten uit voor een verscheidenheid aan organisaties, afwisseling en diversiteit gegarandeerd dus. We nemen je persoonlijke voorkeuren zeker mee bij het vinden van een opdracht.

inSystems

Onze opdrachtgevers vragen experts op hun vakgebied, en die zoeken we ook voor inSystems. En om bij de top te blijven, heeft je persoonlijke ontwikkeling bij inSystems de voortdurende aandacht.

Medium-lance

Medium-lance

inSystems kent uitstekende arbeidsvoorwaarden. Naast een prima vast salaris, al dan niet met een variabele component, kun je je ook als medium-lance [1] consultant bij ons aansluiten. Als medium-lancer bij inSystems combineer je de voordelen van een vast dienstverband met verschillende voordelen die je als freelancer hebt. Zekerheid gecombineerd met flexibiliteit, eigen ondernemerschap en een jaarinkomen van meer dan 100K … het kan met de medium-lance regeling van inSystems!

Interesse gewekt? Bekijk hier de Oracle, Java en OutSystems vacatures!

[1] Medium-lance is vergelijkbaar met Midlance, een door Redblue IT Professionals geregistreerde merknaam.